HELLO ! welcome readers. Happy Reading k. Jangan Lupa Follow Okeyyh? We will Follow u back! :)

risau :/

Assalamualaikum sayang sayang kuu, 

haha. sayang kah? No Komen. kenapa? lu pikir la sendiri. senanye sesaje je update blog neyh. sebab lame dah tak terupdate kan. korang pon mesty engat ktorang sesaje wat blog neyh nak tambah kesemakkan blog blog yang dah ade kat dunia blogger neyh kan. salah laa. ktorang just sangat BUZY, tade mase nk update. nak nak membe aku, cik syahirah haram J takde post pape pon, sebab apa? sebab dia buzy kalah aku. ngehngeh. jangan marah aaa kawan :)

topik hari ney just nak cakap pasal markah PB. ape haram J tu oi? PB tu maksudnye Penilaian Berterusan la.yang di amnek kira sepanjang sem. paham? yang dah tawu tuh, diam diam sudaa. HAHA so sebut pasal markah PB kan, lagi lagi nak dekat FINAL *omg! final?* hadeh, banyak lagi yang belum lect keyin. so payah la nak tentukan nilai markah sebenar kan. *nak sangat tawu markah PB tuh. padahal study pon tak!* haha. tu lah manusia kan. just nak yang perfect. tapi tak aku. aku tawu aku tak perfect. sebab apa? sebab aku manusia biasa. ngehngeh

so sebelum final ney kan, kompem kompem la sume student sebokkan diri dorang online tuk mengecheck PB korang kan. so nak senang, aku ade sediakan link tok ke ehep PTSB. so tekanSINI

to student PTSB nak nak plak yang sem 2, && dari jabatan JKE serta course DET, *huh* selamat maju jayaa. hope semua result dapat membanggakan semua pihak. 

berita bernama dari, 
ciksuhayanamdnor.
:)
Thanks Yea. Kalau suka, LIKE2 lah. haha

3 comments:

ciksyahirah said...

haram j 2 apea..sowy der..gua mang bzy..hahahaha..:)

ciksuhayanaa said...

haha. sokey la derr, wa paham. gurau gurauu. takan marah kot? HAHA. haram Jadah laa, kuikui

ciksyahirah said...

hahaha..mna da gua mrah der..gua pown fham lu gurau2..sokey lah der..huhuhuhu..


ShoutMix chat widget